Piktogrammer og symboler

Piktogrammer brukes i avfallssortering som visuelle symboler som representerer ulike typer avfall. Ved å bruke piktogrammer gjør du det enklere for brukerne å sortere avfallet sitt riktig. Avfallssorteringssymboler er spesielt nyttige i områder med mange besøkende eller internasjonale brukere, ettersom bilder ofte er mer intuitive enn språk. Se utvalg her.

24 out of 232 produkter
Innlæs flere produkter

Oppnå riktig avfallssortering med piktogrammer og klistremerker

Gjør avfallssortering enkel og intuitiv med vårt utvalg av piktogrammer og klistremerker designet for å veilede brukere til riktig avfallshåndtering. Vårt utvalg av avfallssorteringsetiketter og klistremerker er enkle å påføre på avfallsbeholdere. Våre avfallssorteringsetiketter finnes både som klistremerker og magneter. De magnetiske piktogrammene lar deg bytte ut eller flytte rundt på symbolene hvis det skulle oppstå behov. Våre avfallssorteringspiktogrammer er laget for å gi tydelig og universell kommunikasjon om hvordan avfall skal sorteres. Disse piktogrammene gjør det enkelt for alle, uansett språk eller bakgrunn, å være med på avfallssortering.

Gjenkjennelige symboler og farger for avfallssortering

Bransjeforeningen Circular i Danmark står bak felles avfallssystemet for piktogrammer. Deres symboler og farger finner du både hjemme på avfallsbeholderne og på avfallsbeholdere i offentlige rom og på arbeidsplassen. Disse klistremerkene for avfallssortering skal bidra til en felles og ensrettet innsats for mer sortering. Avfallstypene vi skal sortere i er: Matavfall, restavfall, plast, metall, glass, mat- og drikkekartonger, farlig avfall, tekstilavfall, papp og papir.

Hvorfor bruke piktogrammer?

Vi bruker piktogrammer og avfallssymboler for å tydeliggjøre inndelingen av de ulike avfallstypene for å minimere feilsortering. På denne måten skapes bevissthet om viktigheten av riktig avfallssortering med disse lettfattelige klistremerkene. Vi tilbyr avfallssorteringsetiketter i ulike størrelser og design for å møte dine spesifikke behov. Enten det er til bedriften, utdanningsinstitusjonen, barnehagen eller teateret, har vi klistremerker som passer perfekt til dine avfallssorteringssystemer.