Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden vår www.bicasolutions.no bruker informasjonskapsler og andre relevante teknologier. Informasjonskapsler plasseres også ut av tredjeparter som vi har engasjert, som. G4A, Byggefakta Analytics Pro, Meta, og flere. Den innsamlede informasjonen brukes til følgende formål: 

  • Tekniske funksjoner som husker preferansene dine.
  • Måling av trafikk til nettsiden, så vi kan se hvor mange som besøker nettiden vår, for eksempel.
  • Individuelt tilpasset annonsering på bakgrunn av atferden din, så vi kan vise deg annonser som er mest relevante for deg.
  • Annonsering, så vi kan kontrollere hvor ofte du presenteres for den samme annonsen, og registrere hvor mange ganger du ser den.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten datafil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. En informasjonskapsel er ikke et program som kan inneholde skadelige programmer eller virus.

Nettsidens bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendig for å få nettsiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss også med å få oversikt over dine besøk på nettiden, så vi hele tiden kan optimalisere og målrette nettsiden etter dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker for eksempel hva du har lagt til i handlekurven, om du har besøkt siden tidligere, om du er logget inn, og hvilket språk og valuta du ønsker å se nettsiden på. 

Vi bruker også informasjonskapsler til å målrette annonser til deg på andre nettsider. Samlet sett brukes informasjonskapsler som en del av tjenesten vår for å vise deg innhold som er så relevant for deg som mulig.
Det varierer hvor lenge informasjonskapsler lagres på utstyret ditt. Tiden regnes fra forrige gang du besøkte nettsiden vår. Etter utløp, slettes informasjonskapslene automatisk.

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din ved å endre innstillinger i nettleseren. Hvor du finner innstillingene avhenger av hvilken nettleser du bruker. Vær klar over at hvis du gjør det, er det mange funksjoner og tjenester du ikke lenger kan bruke, fordi de forutsetter at nettsiden kan huske valgene du har foretatt.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler du tidligere har akseptert. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering