BICA VEDLIKEHOLDSVEILEDNINGER

Slik tar du godt vare på Bica avfallssorteringsløsning

Avfallssortering i bedrift

Avfallssortering innendørs

Bica krever veldig lite vedlikehold

Bica avfallsløsning innendørs er laget og designet i et materiale som krever minimalt med vedlikehold. Men løsningen krever regelmessig rengjøring. Her er veiledningen for hvordan du passer best på løsningen din. Du må bruke en skuresvamp og -pulver, samt løsemidler og syreholdige rengjøringsmidler til rengjøringen.

Utendørs avfallssortering

Veiledning for vedlikehold av utendørs avfallsbeholdere

Vår utendørs avfallssortering er laget av pulverlakkert stål med glatte overflater som krever minimalt med vedlikehold. Les her hvordan du best vedlikeholder og rengjør din utendørs avfallsløsning.

3 fraksjons avfallssortering utendørs på stasjonen

Avfallssortering innendørs

Vedlikehold og rengjøring

Dører og overflater

Rengjøres enkelt med en lett oppvridd fiberklut. Bruk vanlig såpevann innvendig og utvendig. Sjekk jevnlig for smuss mellom beholderne, hvis flere beholdere er festet sammen med magneter. Hvis det oppstår riper i overflaten, kan det kjøpes et reparasjonssett.

Hjul og føtter

Hjul og føtter er skjult bak sokkelen, og kommer derfor ikke i direkte kontakt med avfallet. Sjekk ofte for støv som kan samle seg i hjulene. Det fjernes enkelt ved å legge beholderen på siden og vaske med en oppvridd klut. For vanskelig smuss kan man bruke rensebensin.

Poseholdere

Rengjøres enkelt med en lett oppvridd fiberklut. Bruk vanlig såpevann. Kontroller at de to festeskruene fortsatt sitter godt, én gang i året. Det er enket å skifte poseholderne og skruene hvis de går i stykker.

Gassdemper, lokk og fotpedaler

Gassdempere og beslag er plassert slik at de samler minst mulig smuss. Rengjøres enkelt med en lett oppvridd fiberklut. Bruk vanlig såpevann. Åpningsmekanismen til pedalbeholderne er bygget på nylonlager, som ikke krever smøring eller annet vedlikehold.

Avfallssortering utendørs

Vedlikehold og rengjøring

Generelt

Laget av pulverlakkert stål med glatte overflater. Askebegrene er laget av rustfritt stål Aisi 304, og bakken under askebegrene er en varmgalvanisert plate. Bica utendørsprodukter oppfyller korrosjonsklasse C3. Produktene krever minimalt vedlikehold og er lette å rengjøre.

Pulverlakkerte overflate

Rengjøres med en fiberklut eller myk børste. Ved bruk av rengjøringsmiddel skal det brukes et pH-nøytralt rengjøringsmiddel.

Askebegre

Askebegerne er laget av rustfritt stål Aisi 304. Ved rengjøring av askebegerne, bruk en klut eller myk børste med vann. For askebegerne kan det brukes et mildt rengjøringsmiddel om nødvendig. Bakken under askebegeret er en varmgalvanisert plate. Rengjøring av denne utføres med en klut eller myk børste med et mildt og syrefritt rengjøringsmiddel.

Poseholder

Poseholderne er laget av rustfritt stål Aisi 304. Ved rengjøring av poseholderne, bruk en klut eller myk børste med vann. Bruk ved behov et mildt rengjøringsmiddel.

Vanlige spørsmål og svar

Det er det flere grunner til. Sortering fører til at mindre avfall går til forbrenning. Avfallssorteringen bidrar også til å gjenvinne mange flere materialer, og reduserer dermed CO2-utslippet ved å minste behovet for å produsere nye materialer.

Det er flere måter å redusere avfall på. Vi kan for eksempel gjenbruke papir til å fylle pappesker ved forsendelser, kjøpe gjenbrukbare kaffekopper istedenfor éngangskopper, kjøpe flere brukte ting istedenfor nye, velge produkter med mindre emballasje og kompostere matavfall istedenfor å kaste det i avfallsbeholderen.

Det organiske avfallet resirkuleres for å utvinne biogass, som brukes til miljøvennlig strøm, varme eller drivstoff.

Vil du finne ut mer?

Spør våre spesialiserer i avfallssortering for bedrifter.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.