Avfallssortering innendørs

Optimalisere arbeidsplassen med en effektiv løsning for innendørs avfallssortering. Med et Bica avfallssorteringssystem blir avfallssortering enklere på kontor, utdanningsinstitusjon, skole, flyplass og teater. Våre beholdere for sortering av avfall innendørs er stilrene, så de passer lett inn i interiøret og kan kombineres etter behov, slik at du har en løsning i mange år fremover.

24 out of 46 produkter
Innlæs flere produkter

Innendørs avfallssortering for bedrifter og offentlige institusjoner

Når det gjelder innendørs kildesortering, er det viktig å ha de riktige søppeldunk og beholderne for å gjøre prosessen enkel og lett å administrere. Våre Bica avfallsstajoner er laget i nært samarbeid med relevante aktører i bransjen for å møte behovene innen innendørs avfallssortering. I mer enn 10 år har vi levert effektive avfallssorteringssystemer til privat og offentlig sektor.

Avfallssorteringssystem for kontoret

Vårt utvalg av innendørs avfallssystemer kombinerer funksjonalitet med stilig design. Er du på jakt etter en fleksibel løsning for kontoret i bedriften, tilbyr vi avfallsbeholdere som passer inn i enhver innredning og gjør avfallssortering innendørs til en naturlig del av de ansattes hverdag. Ved å implementere en effektiv avfallssorteringsløsning kan du aktivt bidra til resirkulering og redusere avfallsmengdene.

Fleksible Bica avfallsbeholdere for alle behov

Våre beholdere for sortering av avfall innendørs er utviklet for enkel håndtering og fleksibel bruk. Avfallssystemer og avfallsbeholdere er tilgjengelige i ulike kapasiteter og med ulike detaljer som for eksempel en avfallsbeholder med lokk og fotpedal, egnet for alle rom og alle avfallsmengder. Våre Bica avfallsstajoner er fleksible og kan kombineres etter behov, slik at du kan ha løsningen i mange år fremover. Vi tilbyr også vegghengt avfallssortering, noe som er smart på for eksempel skoler hvor det daglig er renholdspersonale som skal feie og vaske gulvet.

Hvorfor innendørs avfallssortering?

Det er en nødvendighet for å kunne gjøre enda mer avfall til andre og nye ressurser, slik at vi kan redusere våre totale CO2-utslipp. Det er fornuftig at vi alle bidrar til kildesortering, slik at vi kan gjøre enda mer avfall til ressurser. Invester i en effektiv og holdbar Bica avfallsløsning - da slipper du å tenke på avfallssortering de neste årene.