Vi mener at avfall er en ressurs. Gjør du?

Avfall er et stort problem. Men det har også et enormt potensial. Vi ønsker å skape forandring og gjøre det enklere for bedrifter og offentlige institusjoner å sortere avfall. Det skal ikke være vanskelig. Det skal være tilgjengelig og enkelt for brukerne. Kort sagt: En naturlig del av hverdagen.  

Det er derfor vi er her. I mer enn ti år har vi utviklet stilrene og fleksible avfallssorteringsløsninger som passer inn på kontoret, sykehuset, teateret, utdanningsinstitusjonen eller ute i skolegården.

Nyheter

Bica ApS har fått ny eiergruppe pr 1. februar 2024

 

Grunnlegger av selskapet Carsten Jansen har valgt å trekke seg og har solgt sin majoritetsandel til investeringsselskapet Brygge Partners II, Esbjerg, samt forretningsfolk fra Midt- og Vestjylland.

Nåværende salgsdirektør Peter Brahe fortsetter som medeier og tar over som administrerende direktør. Carsten Jansen fortsetter i Bica ApS frem til 30. juni 2024.

Kildesortering placeret i en gang i en større virksomhed

Bica er på et oppdrag

Vi vil gjøre avfallssortering enklere på arbeidsplassen, med markedets fineste og mest fleksible avfallssorteringsløsninger.

Med løsningene våre gjør vi avfallssortering til en naturlig del av hverdagen og innretningen hos bedrifter, kommuner, regioner og skoler. Alltid med det mål for øyet å gjøre om avfall til ressurser.

Vi vet godt at klodens avfallsproblem ikke bare løses med pene og praktiske løsninger. Det må mer til. Vi må endre mentaliteten og øke motivasjonen. Vi må gi gode grunner til å sortere avfall og fjerne de dårlige unnskyldningene. Det er det oppdraget vi er på. Og vi håper du vil være med. 

Gjør det til en del av innrettingen

Avfallssortering er god stil. Det er løsningene våre også. Avfallsbeholderne skal ikke gjemmes bort. De skal plasseres synlig der brukerne ferdes, slik at de ser dem. Det stiller store krav til designen. Avfallsbeholderne skal være en naturlig del av innrettingen, og inngå naturlig i hverdagen.

Derfor har vi utviklet den modulbaserte Bica-serien, som du kan tilpasse som du vil. Med glatte overflater og rene linjer passer de inn i de fleste rom, uten problemer. 

Slik ble Bica til

En ordentlig oppfinner løser et problem for en bestemt gruppe mennesker. Carsten Jansen fra Herning er en slik oppfinner. I 2008 startet han bedriften Carbi, og i 2014 utviklet han Bica-serien for å møte behovet fra den økende etterspørselen etter å sortere avfall i flere beholdere. Gjennom mange år har sortimentet utviklet seg til å inkludere mange modeller med flere ulike funksjoner. Men en ting er sikkert. Utgangspunktet er det samme: Avfallssortering skal være enkelt og passe designmessig inn i innrettingen.

 

Derfor bytter vi navn

Carbi blir til Bica

 

Avfallsserien vår har alltid blitt kalt Bica. En merkevare med en produktserie med fleksible og stilrene avfallssorteringsløsninger til bedrifter og næringer. Det er vårt DNA. Derfor ga det mening å skifte navn fra Carbi til Bica.

Så nå heter vi Bica, uansett hvor du møter oss. 

Hvorfor Bica?

Velg Bica av flere grunner

style-one-pin-global

Samlet løsning – én leverandør

Vi kan levere alt til en samlet avfallssorteringsløsning. Direkte levering av fleksible avfallssystemer, piktogrammer, stoff- og plastposer, tilbehør og reservedeler.  

Gratis rådgivning og konsulentbesøk

Er du usikker på antall avfallsbeholdere og plasseringen av dem? Kontakt oss for gratis rådgivning. Vi kommer gjerne på besøk for å kartlegge deres behov. 

Lagerført i Danmark

Vi har et stort utvalg av Bica avfallsbeholdere på lager i Herning. For bestillingsvarer er leveringstiden ca. 5–6 uker. 

Dansk design og funksjonalitet

I løpet av de siste årene har vi designet og utviklet avfallssorteringsløsninger, og vi vet hva som fungerer og etterspørres. Produktene våre er utviklet i tett samarbeid med arkitekter, servicepersonell og ikke minst brukerne.

Mulighet for spesialdesign

Hvis du har et konkret ønske om en totalløsning for avfallssortering, hjelper vi deg også med det. Kanskje du har et spesifikt ønske om innkastet, eller en unik farge eller logo på avfallsbeholderen. Det kan vi også hjelpe deg med.

Ansvarlighet

Vi har en klar ambisjon om å støtte bærekraftig utvikling i alt vi gjør. Vi har kontinuerlig ulike tiltak på gang, som skal bidra til å redusere klimaavtrykket vårt.

Få inspirasjon fra brosjyren vår

Avfallssortering er god stil. Det er løsningene våre også...

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.