Avfallssortering utendørs

Gjør det enkelt å sortere avfall på alle utearealer. Både i parker, i byrom, gågater og i uteområder på arbeidsplassen. Med et Bica utendørs avfallssorteringssystem skapes de beste forutsetningene for sortering. Utendørs avfallsbeholdere er designet i en kraftig konstruksjon med og uten askebeger. Se våre løsninger her.

Utendørs avfallsdunker for avfallssortering

Gjør utendørs avfallssortering til en naturlig del av alle utearealer med våre stilrene avfallsbeholdere utformet i solide konstruksjoner med funksjonelle detaljer. Våre utendørs avfallssorteringsløsninger gjør det enkelt å vedlikeholde et rent uteområde. Ved å sortere avfall på riktig måte bidrar vi alle aktivt til mer resirkulering og reduserer mengden avfall som havner i forbrenning.

Utendørs avfallsbeholdere for parker, parkeringsplasser og andre uteområder

Vårt utvalg av utendørs søppeldunker er konstruert av robuste materialer som rustfritt og galvanisert stål som tåler selv de mest utfordrende værforhold. Enten det er regn, sol eller snø, sørger våre beholdere for at avfallet forblir trygt lagret og beskyttet. Våre Bica avfallsløsninger er optimale i parker, parkeringsplasser, gågater, kirkegårder og andre uteområder hvor det er mange som trenger å kaste avfallet sitt. Velg riktig størrelse utendørs avfallsbeholder for dine behov. Vårt utvalg spenner fra kompakte søppeldunker for små uteområder til store beholdere som egner seg for offentlige områder. Vi har en løsning for ethvert behov for utendørs avfallssortering.

Hvorfor utendørs avfallssortering?

Vi sorterer avfallet hjemme og på jobb – det må vi også gjøre når vi er i offentlige rom utendørs. På denne måten kan enda mer avfall gjøres om til nye ressurser. Gjør utendørs avfallssortering til en rutinemessig og enkel prosess med tydelige piktogrammer på avfallsbeholdere. Enkel tilgang og riktig sortering av avfall gjør det enkelt for alle å delta i denne viktige innsatsen for å redusere våre Co2-utslipp.