Bli en forhandler for Bica avfallsløsninger

Selger du møbler og innredning til offentlige bedrifter og institusjoner? Da er du kanskje interessert i å bli den nye forhandleren av Bica avfallssorteringsløsninger.

Hvis du er interessert, kan du kontakte oss for en samtale om potensielt fremtidig samarbeid. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontakt oss:
Telefon: +45 8230 4000
E-post: info@bicasolutions.dk 

Kildesortering plassert i en gang i en større bedrift

Vi bygger bedriften vår som et omfattende nettverk av forhandlere

Vi ser etter nye forhandlere over hele Europa. Hvis du har en bedrift med en god markedsandel og du kan tenke deg å få Bica avfallssorteringsløsninger som en del av sortimentet ditt, ta kontakt for en uformell samtale.

Vi vil gjerne høre fra deg

Vil du finne ut mer?

Ring oss i dag

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

Slik ble Bica til

En ordentlig oppfinner løser et problem for en bestemt gruppe mennesker. Carsten Jansen fra Herning er en slik oppfinner. I 2008 startet han bedriften Carbi, og i 2014 utviklet han Bica-serien for å møte behovet fra den økende etterspørselen etter å sortere avfall i flere beholdere.

Gjennom mange år har sortimentet utviklet seg til å inkludere mange modeller med flere ulike funksjoner. Men en ting er sikkert. Utgangspunktet er det samme: Avfallssortering skal være enkelt og passe designmessig inn i innrettingen.