Hoteller og restauranter

Fortsett med å skape gode opplevelser for gjestene. Så sørger vi for avfallssorteringen

Overlat avfallssorteringen til spesialistene. Og gjør det du er best til

Gjør det enkelt å sortere avfall – både for gjestene og medarbeiderne. Du trenger ikke gjemme avfallsbeholderne i et hjørne. Løsningen våre har et stilrent og tidløst design, og passer inn i innretningen. Vi gir deg råd fra første spørsmål til ferdig løsning, som passer dine behov og budsjett – både ute og inne.

Avfallssortering foran hotellinngangen

Få den riktige avfallssorteringsløsningen, som passer til budsjettet og innretningen

Hvilken avfallssorteringsløsning som er mest effektiv for dere, avhenger av innretningen og atferden blant gjestene og medarbeiderne. Vi anbefaler ikke en løsning før vi vet svarene på de viktigste spørsmålene.

multiple-users-1

Hvor mange brukere skal bruke løsningen?

Det er viktig for oss å vite hvor mange gjester, medarbeidere, osv. dere forventer at skal bruke avfallsløsningene. Det betyr mye i forhold til hvor mange avfallsbeholdere vi anbefaler dere.

Hvordan er atferden til brukerne?

For å anbefale den mest effektive plasseringen av avfallsbeholdere må vi vite hvor og hvordan gjestene og medarbeiderne ferdes fysisk rundt. Er det knutepunkter hvor mange mennesker samles, og er det områder der det ikke ferdes særlig mange? 

Hvordan er bygningen innrettet?

Det er viktig for oss å vite hvordan bygningen de innrettet. Hvor stor er foajeen og restauranten, og hvor mange gjester ferdes der daglig? Har dere store eller små rom som krever sorteringsmuligheter?

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften av løsningen?

Den viktigste oppgaven vår er å anbefale en løsning som sparer deg for tid og ressurser. Derfor er det viktig å vite hvem som tømmer avfallsbeholderne og hvem som tar seg av rengjøringen? Og hvordan håndterer du avfallssortering i dag?

Hva er budsjettet for avfallssortering?

Det er viktig for oss å tilby en løsning som møter budsjettkravene dine. Derfor må vi ha noen rammer å jobbe innenfor, så vi kan anbefale deg mest mulig for budsjettet.

Skalerbar avfallssortering

Én løsning til alle sorteringsbehovene deres. Nå og i framtiden

 

Kravene til avfallssortering endrer seg ofte, og det gjør kanskje behovene deres også. Kanskje utvider dere eksisterende lokaler til gjestene, og har dermed behov for å bygge ut avfallsløsningen? Med Bica er du garantert én fleksibel løsning, som du alltid kan skalere opp eller ned.

Avfallssystemet er bygget opp av moduler, og det er enkelt å koble til eller fjerne beholdere fra løsningen. Så du trenger ikke bekymre deg for om du må sortere flere typer avfall i framtiden. Det løser vi.

From waste to resources

På hoteller ligger det en tanke på innretningen og valg av interiør. Derfor er ikke utseende til avfallsløsningen helt likegyldig.

Carsten Jansen, Grunnleger av Bica

Bedrifter og institusjoner vi har hjulpet med avfallssortering

Hvorfor Bica?

5 grunner til at velge Bica

hand-expand

Frontdører med soft close

Frontdørene gir deg som bytter posene en ergonomisk korrekt arbeidsstilling. Den monterte dørdemperen gjør at dørene lukkes sakte og rolig i en jevn bevegelse, så ingen fingre kommer i klem.

Modulbaserte avfallssystemer

Bica er modulbasert, så du kan få en avfallssorteringsløsning med det antallet beholdere du trenger. Hvis behovet endrer seg, kan du tilpasse løsningen og koble til flere beholdere med det smarte magnetsystemet vårt.

cog

Justerbare føtter og skjulte hjul

Bica er utviklet med skjulte føtter og hjul, som ikke kommer i kontakt med avfallet og samtidig gir et stilrent utrykk. Du kan enkelt justere føttene til riktig høyde, og hjulene gjør systemet flyttbart for enkel rengjøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For å sikre at posene ikke sklir av, har Bica utviklet med solide poseholdere som er enkle å håndtere. Det sparer deg for tid og krefter når du tømmer posene.

cleaning-spray

Laget i pulverlakkert stål

Bica er designet i pulverlakkert stål som er et svært slitesterkt materiale, som sikrer at løsningene har lang levetid. Det er også et materiale det er enkelt å rengjøre, og som krever minimalt med vedlikehold.

Gjør avfallssortering til en naturlig del av interiøret

Avfaldssortering er god stil. Det samme er våre løsninger - tidløst og stilrent design.

Vanlige spørsmål og svar

Det er det flere grunner til. Sortering fører til at mindre avfall går til forbrenning. Avfallssorteringen bidrar også til å gjenvinne mange flere materialer, og reduserer dermed CO2-utslippet ved å minste behovet for å produsere nye materialer. 

Det er flere måter å redusere avfall på. Vi kan for eksempel gjenbruke papir til å fylle pappesker ved forsendelser, kjøpe gjenbrukbare kaffekopper istedenfor éngangskopper, kjøpe flere brukte ting istedenfor nye, velge produkter med mindre emballasje og kompostere matavfall istedenfor å kaste det i avfallsbeholderen.

Det organiske avfallet resirkuleres for å utvinne biogass, som brukes til miljøvennlig strøm, varme eller drivstoff.

Vil du finne ut mer?

Spør våre spesialiserer i avfallssortering for bedrifter.

Peter Brahe

Peter Brahe

CEO & CSO

+45 2896 4000

pb@bicasolutions.dk

From waste to resources

Velg en bransjeløsning og få avfallssortering som møter det spesifikke behovet til brukerne dine

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.