SEO Do Not Delete

Produkter

Utforsk vårt utvalg av kildesortering i nordisk design laget av pulverlakkert stål og med funksjonelle detaljer som frontdører med soft close, skjulte hjul og integrerte poseholdere. Vi har laget en serie med avfallssorteringsløsninger som gjør sorteringen enklere på kontoret, lærestedet og uteområder. Vi tilbyr totalløsninger innen avfallssortering, inkludert poser, piktogrammer, tilbehør og reservedeler.

Plast- og bioposer

Bruk solide og slitesterke plast- og bioposer når du sorterer avfallet. Vi tilbyr avfallsposer i mange forskjellige farger og volum, så de passer perfekt til avfallssorteringssystemet du har på kontoret, i kantina eller på skolen. Se utvalg av avfallsposer og biosekker her.

24 out of 35 produkter
Innlæs flere produkter

SEO Do Not Delete

Bica avfallsbeholdere løser avfallssortering i bedriften

I en verden hvor bærekraft og effektivitet må gå hånd i hånd og gå parallelt i alle bedrifter, er det avgjørende å velge de riktige løsningene for kildesortering. Vi tilbyr innovative og praktiske løsninger innen avfallssortering som møter behovene til brukere og renholdspersonell. Våre kildesortering er designet med fokus på både estetikk og funksjonalitet, noe som gjør dem til det ideelle valget for enhver moderne arbeidsplass, kulturhus, utdanningsinstitusjon eller utstillingssenter. Vi jobber innenfor alle bransjer i privat og offentlig sektor. Våre avfallssorteringssystemer bidrar til å løse utfordringen med avfallssortering i bedrifter. Les om hvordan vi har hjulpet private og offentlige virksomheter.

 

De fleksible avfallsbeholderne i stilig design passer inn i interiøret

Avfallssortering er god stil. Det samme er våre løsninger. Den ensomme søppeldunken blir kondemnert ute og avfallssorteringssystemet kondemnert inne. Avfallsløsningen må ikke lenger lagres bort. Den skal plasseres synlig der brukerne beveger seg og kan se den. Dette stiller store krav til designet. Avfallssortering skal være en del av interiøret på kontor, utdanningsinstitusjon, musikkhus eller kjøpesenter. Med de glatte overflatene og de rene linjene vil de passe inn i de fleste rom uten problemer. Se vårt utvalg av innendørs kildesortering.

 

Alle fordelene med Bica avfallssortering innendørs

La oss gjøre det enkelt for deg å sortere avfall i bedriften. Bica avfallsbeholdere er designet for å kunne tåle hverdagsbruk og utgjøre en naturlig del av interiøret. Les her om alle fordelene med Bica avfallssortering.

Dette er grunnen til at rengjøringspersonalet elsker Bica avfallssortering:

 • Frontdører med soft close
  Avfallsbeholderne er utstyrt med inngangsdører for ergonomisk riktig tømming. På denne måten slipper vaskepersonalet å plukke opp den fylte posen fra toppen med utstrakt arm, men trekker i stedet bare posen ut ytterdøra. Frontdørene er også utstyrt med myk lukking for lydløs og stille lukking.
 • Integrerte og sterke poseholdere
  I mange tilfeller vil en fylt pose gli av poseholderen, noe som er veldig irriterende. Den integrerte poseholderen i en Bica avfallsbeholder er firkantet, noe som gjør at posen ikke glir av.
 • Høy hygiene og minimalt vedlikehold
  Bica avfallsbeholdere er laget av pulverlakkert stål, som ikke bare er et slitesterkt materiale. Stål er også utrolig enkelt å rengjøre med en oppvridd klut og krever ikke mye vedlikehold.

Dette er grunnen til at ansatte elsker Bica avfallssortering:

 • Kombiner avfallsbeholdere etter behov
  Bica avfallssystemer kan kobles sammen etter behov ved hjelp av kraftige magneter. Fordelen med denne fleksibiliteten er at behovene i bedriften kan endre seg over tid og det er derfor enkelt å kjøpe inn og/eller erstatte avfallsbeholdere.
 • Ulikt rominnhold og innkast
  Det er veldig forskjellig hvor mye avfall du har, avhengig av hvor avfallsbeholderne er plassert. Derfor finnes også Bica avfallsbeholdere med ulike volum og med ulike åpne og lukkede innlegg i forhold til lokket.
 • Lokk med gassdemper
  Lokket på de aller fleste Bicas avfallssorteringssystemer er utstyrt med gassspjeld for lydløs og stillegående lukking. Det gir brukeren en hyggelig opplevelse og øvelsen vil ikke forstyrre andre kolleger.
 • Lokk for organisk avfall
  Unngå ubehagelig lukt og bananfluer ved sortering av matavfall ved å velge avfallsbeholder med løftelokk. Lokket fås som løftelokk, eller i løsning med håndfri betjening ved hjelp av fotpedal. På denne måten vil lukten fra matavfall reduseres betraktelig.

Dette er grunnen til at interiørdesignere elsker Bica avfallssortering:

 • Stilig og tidløs design
  Den ensomme søppeldunk er på vei ut og kildesortering flytter inn. Det krever mer av designet: Krever mer plass og må kunne passe naturlig inn i interiøret. De glatte overflatene og de rene linjene i Bica-designet gjør det lettere å integrere på arbeidsplassen.
 • Produsert i pulverlakkert stål
  Løsningene er laget av stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smale stålplaten gir avfallsløsningen en skarp finish og gjør den lettere i utseende. Stålet til topp og bunn har en tykkelse på 1,5 mm for å skape bedre stabilitet.
 • Skjulte hjul, føtter og hengsler
  Du kan ikke se noen synlige hengsler, og føttene og hjulene er skjult bak sokkelen. Dette er helt bevisst for å oppnå en stilig avfallsbeholder med rene linjer gjennom hele designet. Ved hjelp av de monterte hjulene kan beholderen enkelt flyttes ved rengjøring.
 • Design etter dine behov
  Det er mulig å få en tilpasset avfallssorteringsløsning som dekker det sorteringsbehovet du har. Kanskje du ønsker å ha en logo integrert, har et spesifikt ønske om størrelsen eller en annen type lokk på avfallsbeholderen.

Det er derfor flere grunner til å velge Bica kildesortering for bedriften, slik at vi kan sortere enda mer avfall, som kan bli nye ressurser. Ved å velge avfallssortering fra Bica sikter du mot en mer bærekraftig utvikling i bedriften. Våre avfallssystemer bidrar til å redusere mengden avfall, fremme resirkulering og dermed redusere miljøbelastningen. Samtidig har du en løsning mange år frem i tid, og når du ønsker å erstatte avfallsløsningen kan alle komponenter gjenbrukes til nye stålprodukter.

 

Bicas kildesortering er utviklet i nært samarbeid med relevante aktører i markedet

Designet og funksjonaliteten til våre avfallssorteringssystemer er utviklet basert på markedets etterspørsel. Ønsket var avfallsbeholdere laget av solid materiale, som kan vare i mange år og som er laget i et tidløst design med innovative funksjoner som gjør håndteringen enkel. Bica kildesortering er utviklet i nært samarbeid med relevante aktører i markedet, inkludert ansatte, renholdspersonale og interiørarkitekter. Derved bringes alle aktører i spill, slik at produktet målrettes til deres behov. Vi samarbeider også kontinuerlig med interessenter innen avfallssortering og håndtering for å være hele tiden oppdatert på hva som skjer i bransjen, og vi kan dermed tilpasse våre produkter til dette.

 

Vi gir råd til bedrifter og offentlige institusjoner i valg av kildesortering

Med Bica avfallssortering skaper vi endring og gjør det enklere for bedrifter og offentlige institusjoner å sortere avfall. Det burde ikke være vanskelig. Det skal være greit og enkelt for brukerne og renholdspersonalet. I mer enn 10 år har vi rådgitt bedrifter innen privat og offentlig sektor i avfallssorteringsløsninger. Vi tilbyr gratis rådgivning og konsultasjonsbesøk. I tillegg har vi en lang rekke dyktige samarbeidspartnere som selger våre produkter. Finn en forhandler nær deg, eller kontakt oss for en total avfallssorteringsløsning.

 

Stilig utendørs avfallssortering gjør sorteringen enklere i offentlige rom

Vår elegante utendørs avfallssortering er laget i et estetisk tiltalende design laget av solid stål som er motstandsdyktig mot vind og vær. Vi har et bredt utvalg av avfallssystemer for utendørs bruk, så avfallssortering blir enda enklere i parker, gågater og andre uteområder. Bica kildesortering er tilgjengelig med og uten askebeger og er utstyrt med kraftige poseholdere som gjør utskifting av plastposen enda enklere. Vår avfallssortering kommer i forskjellige størrelser, så vi har absolutt også en effektiv løsning for dine sorteringsbehov.

 

Totalløsninger innen avfallssortering

Vi er totalleverandører av produkter innen avfallssortering. Hos Bica tilbyr vi en fleksibel løsning hvor alle behov og ønsker ivaretas: avfallssorteringssystem, avfallspiktogrammer, plastposer og tilbehør. Da trenger du bare å handle på ett sted. Vi lagerfører et bredt utvalg av våre produkter i Danmark. Skulle en del på avfallsbeholderen gå i stykker, kan vi også levere reservedeler, slik at du slipper å kjøpe en helt ny avfallsbeholder. Vår kildesorteringer fleksibel og modulær, så dersom det oppstår behov for en eller to fraksjoner til kan du bruke sterke magneter for å koble dem sammen. Dette gir deg en løsning som møter fremtidens sorteringsbehov. Les mer om oss her.