Alle fordelene ved Bica

Derfor er avfallsløsningen Bica det riktige valget for bedriften

Avfallssortering til kontor i forbindelse med kjøkken

Alle fordele ved Bica

La oss gjøre det enkelt for dere å sortere avfall på jobben

Vi har samlet alle fordelen ved et innendørs avfallssorteringssystem fra Bica. De stilrene avfallsbeholderne våre er utviklet og designet spesielt for kontormiljøer, utdanningsinstitusjoner, sykehus, flyplasser og liknende miljøer. Løsningene for kildesortering fungerer til hverdagsbruk og blir en naturlig del av innretningen.

From waste to resources

Det var avgjørende for oss å involvere våre hallpersonale i valg av avfallsløsning. Her var det ingen tvil om at Bica oppfylte alle krav og behov for enkel og ergonomisk håndtering.

Henrik Munksgaard, Chief Operation Officer, MCH

Avfallssortering gjort enkelt

Avfallssortering er god stil

Utforsk Bica avfallssorteringsløsningene våre

Dansk design med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

Derfor elsker brukerne Bica

Brukervennlig og fleksibel

Kombiner beholdere etter behov

Bica avfallsbeholdere kan kobles sammen ved behov med kraftige magneter. Fordelen ved denne fleksibiliteten er at behovet i bedriften kan endre seg over tid, og dermed er det enkelt å kjøpe flere og/eller skifte ut avfallsbeholdere. Avfallssystemet har rene linker, fordi sokkel og toppkant flukter med hverandre.

Ulikt rominnhold og innkast

Det er veldig ulikt hvor mye avfall man har, avhengig av hvor avfallsbeholderne plasseres. Derfor kommer Bica med ulikt rominnhold og forskjellige åpne innkast. Det kan være en fordel med en større beholder til matavfall i en kantine enn i et kontormiljø.

Lokk med gassdemper

Lokket på nesten alle Bica avfallssorteringssystemer er utstyrt med gassdemping for lydløs og rolig lukking. Det gir brukeren en behagelig opplevelse, og bruken vil ikke forstyrre andre kollegaer.

Lokk til organisk avfall

Unngå lukt og bananfluer ved sortering av avfall ved å velge en avfallsbeholder med løftelokk. Lokket finnes som et løftelokk, eller som en løsning med håndfribetjening ved hjelp av en fotpedal. På den måten reduseres lukten fra matavfall betraktelig. 

Derfor elsker arkitektene Bica

Et integrert møbel

Stilren og tidløs design

Den ensomme søppelkassen er på vei ut, og avfallssorteringsmøbler flytter inn. Det krever mer av designen: Krever mer plass, og skal inngå naturlig i innretningen. De glatte overflatene og rene linjene i Bicas design gjør det enklere å integrere på arbeidsplassen. 

cog

Justerbare hjul, føtter og hengsler

Det er ingen synlige hengsler, og føttene og hjulene er skjult bak sokkelen. Dette er helt bevist for å få en stilren avfallsbeholder med rene linjer gjennom hele designen. Den solide sokkelen går helt ned til gulvet, og bidrar til å skjule skitt og støv. Ved hjelp av hjulene, kan beholderen enkelt flyttes ved rengjøring.

Laget i pulverlakkert stål

Løsninger er laget i stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smale stålplaten gir løsningen en fin finnish og gir den et lettere utrykk. Stålet i toppen og sokkelen har en tykkelse på 1,5 mm for å gi bedre stabilitet.

Ingen synlige avfallsposer

På en Bica avfallsbeholder er ingen poser synlig utvendig, på grunn av lokket øverst på beholderen. Slik bevares den stilrene designen, og man slipper å se krøllete poser.

Design etter deres behov

Det er mulig å få en tilpasset avfallssorteringsløsning, for å møte det sorteringsbehovet som dere har. Kanskje dere ønsker en integrert logo, har et ønske om form eller en annen størrelse på avfallsbeholderen. De aller fleste ønsker lar seg gjøre.

Derfor elsker servicepersonalet Bica

Ergonomi og vedlikehold

hand-expand

Frontdører med Soft close

Avfallsbeholderne er utstyrt med frontdører for ergonomisk korrekt tømming. Derfor trenger ikke rengjøringspersonalet å ta fulle poser opp fra toppen med strake armer, istedenfor kan de trekke posen ut av frontåpningen. Dermed får personalet et god arbeidsstilling. Frontdørene er også utstyrt med soft close for lydløs og rolig lukking.

Integrerte og solide poseholdere

I mange tilfeller vil en full pose skli av poseholderen, noe som er veldig irriterende. Den integrerte poseholderen i Bica avfallsbeholder er kvadratisk, noe som gjør at posen ikke sklir av. Ved tømming vippes posen enkelt opp, og posen kan løftes av.

Innerbeholder med håndtak

I mange av Bica avfallsbeholdere er det mulig å sette inn innerbeholdere i ulike størrelser. Det kan være en fordel ved sortering av skarpe gjenstander som glass og metall, eller hvis man ønsker ytterligere oppdeling. Innerbeholderne er utstyr med håndtak for enkelt håndtering ved tømming.

cleaning-spray

God hygiene og minimalt vedlikehold

Bica avfallsbeholdere er laget i pulverlakkert stål, som ikke bare er et slitesterkt og holdbart materiale. Stål er veldig enkelt å rengjøre med en oppvridd klut, og krever lite vedlikehold. Avfallsløsningen kan flyttes ved støvsuging eller gulvvask ved hjelp av de monterte hjulene.

Populære beholdere for effektiv avfallssortering

Produktene er designet slik at de er enkle å kombinere og sette sammen til ett avfallssystem.

Vanlige spørsmål og svar

Ja, det kan dere. Hvis gassdemper, poseholder, hjul eller liknende går i stykker kan dere kjøre Bica reservedeler til avfallsløsningene deres.

Ja, det kan dere. Dere kan få skreddersydde avfallsbeholdere etter deres ønsker. Inkludert påsetting av bedriftens logo.

Standardfargene til Bica avfallssorteringsløsninger er antrasitt og sort. Ønsker du en annen RAL-farge kan det enkelt gjøres. Kun en tilleggspris belastes for løsningen.

Vil du finne ut mer?

Spør våre spesialiserer i avfallssortering for bedrifter.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

From waste to resources

Velg en bransjeløsning og få avfallssortering som møter det spesifikke behovet til brukerne dine

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.