Privat sektor

Vi hjelper med avfallshåndteringen i private bedrifter

Avfallssortering i kantine i bedrift

Kom i gang med avfallssorteringen – fleksible løsninger til hverdagsbruk

Hos Bica får du rådgivning av spesialister som kan gi deg råd om det meste innen avfallshåndtering, til både store og små private bedrifter. Med mer enn ti års erfaring i utvikling av avfallssystemer, har vi også en løsning som passer til deres behov og ønsker. Opplev hvor enkelt avfallssortering blir med Bica avfallssystem.

Fra kjedelig pligt til ren fornøyelse

Velg en bransjeløsning og få avfallssortering som møter det spesifikke behovet til brukerne dine

Hvorfor Bica?

5 grunner til at driftsledere elsker Bica

hand-expand

Frontdører med soft close

Frontdørene gir deg som bytter posene en ergonomisk korrekt arbeidsstilling. Den monterte dørdemperen gjør at dørene lukkes sakte og rolig i en jevn bevegelse, så ingen fingre kommer i klem.

Modulbaserte avfallssystemer

Bica er modulbasert, så du kan få en avfallssorteringsløsning med det antallet beholdere du trenger. Hvis behovet endrer seg, kan du tilpasse løsningen og koble til flere beholdere med det smarte magnetsystemet vårt.

cog

Justerbare føtter og skjulte hjul

Bica er utviklet med skjulte føtter og hjul, som ikke kommer i kontakt med avfallet og samtidig gir et stilrent utrykk. Du kan enkelt justere føttene til riktig høyde, og hjulene gjør systemet flyttbart for enkel rengjøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For å sikre at posene ikke sklir av, har Bica utviklet med solide poseholdere som er enkle å håndtere. Det sparer deg for tid og krefter når du tømmer posene.

cleaning-spray

Laget i pulverlakkert stål

Bica er designet i pulverlakkert stål som er et svært slitesterkt materiale, som sikrer at løsningene har lang levetid. Det er også et materiale det er enkelt å rengjøre, og som krever minimalt med vedlikehold.

Hvilken løsning skal du velge?

65 liter eller 95 liter avfall? Vegghengte eller frittstående? Hvor mange eller hvor få beholdere? Hva skal det stå på piktogrammene? Hvor skal de plasseres? Spesialistene våre veileder deg – fra første spørsmål til ferdig løsning.

Kildesortering i kontormiljø

Avfallssortering trenger ikke å være vanskelig

Selv om avfallssortering er en enkel måte å gjøre noe bra for klimaet på, blir mange slitne bare ved tanken. Det er synd – med enkle midler kan du gjøre det lett for brukerne dine. Vi hjelper deg gjerne. Vi sørger for eksempel for piktogrammer og atferdsveiledninger, så brukerne dine ikke skal være i tvil om hva som skal i hvilke beholdere. Og vi diskuterer gjerne med deg om hvordan du kan plassere beholderne mest mulig effektivt i forhold til brukernes behov.

From waste to resources

Med Bica har vi valgt en fleksibel avfallssorteringsløsning i en god kvalitet, som holder i mange år. Vi kan alltid koble til flere beholdere hvis det kommer nye krav. Og samtidig er løsningen utviklet slik at vi ikke trenger å bruke poser til tørt avfall.

Katrine Friis Østergaard, Sekretariatsleder, Agro Food Park

Om oss

Vi mener at avfall er en ressurs. Gjør du?

 

Avfall er et stort problem. Men det har også et enormt potensial. Vi ønsker å skape forandring og gjøre det enklere for bedrifter og offentlige institusjoner å sortere avfall. Det skal ikke være vanskelig. Det skal være tilgjengelig og enkelt for brukerne. Kort sagt: En naturlig del av hverdagen.  

Det er derfor vi er her. I mer enn ti år har vi utviklet stilrene og fleksible avfallssorteringsløsninger som passer inn på kontoret, sykehuset, teateret, utdanningsinstitusjonen eller ute i skolegården.

Se hvordan vi har hjulpet andre med avfallssortering

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.