UTDANNINGSSINTUTISJONER OG BIBLIOTEKER

La oss hjelpe dere med en effektiv avfallsløsning. Og få tid til andre viktige oppgaver

Overlat avfallssorteringen til spesialistene. Vi hjelper deg til den rette løsningen

Som ansvarlig for avfall på et universitet, yrkesskole, seminar eller bibliotek kan det være mye jobb å håndtere sorteringen riktig. Med et Bica avfallssorteringssystem med frontdører for enkel tømming og solide poseholdere, blir håndteringen enklere enn noensinne. Med mer enn ti års erfaring innen avfallssorteringsløsninger, har vi god kunnskap innen området og har utviklet produkter i nært samarbeid med aktører i bransjen.

Kildesortering på uddannelsesinstitution med unge studerende

Få den riktige avfallssorteringsløsningen, som passer til budsjettet og innretningen

På utdannelsesstedet eller biblioteket ferdes det mange forskjellige mennesker, og kanskje ikke de samme hver dag. Det stiller store krav til avfallshåndteringsløsningen. Vi anbefaler ikke en løsning før vi vet svarene på de viktigste spørsmålene.

multiple-users-1

Hvor mange elever og bruker er dere?

Det er viktig for oss å vite hvor mange elever og medarbeidere dere er som skal bruke avfallsbeholderne. På den måten er det enklere for oss å anbefale dere riktig antall avfallsbeholdere, fordi antall brukere per avfallssystem er avgjørende for at løsningen er effektiv og dekker behovet.

Hvordan er atferden til brukerne?

For å anbefale den mest effektive plasseringen av avfallsbeholdere må vi vite hvor og hvordan brukerne ferdes på utdannelsesstedet. Er det noen fellesområder, i tillegg til klasserommene, som krever bestemte inndelinger?

Hvordan er bygningen innrettet?

Det er viktig for oss å vite hvordan lokalene deres de innrettet. Her er antall klasserom avgjørende. Det er også størrelsen på kantine eller lunsjrom. Har dere mange små eller store rom?

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften av løsningen?

Den viktigste oppgaven vår er å anbefale en løsning som sparer deg for tid og ressurser. Derfor er det viktig å vite hvem som tømmer avfallsbeholderne og hvem som tar seg av rengjøringen? Og hvordan håndterer du avfallssortering i dag?

Hva er budsjettet for avfallssortering?

Det er viktig for oss å tilby en løsning som møter budsjettkravene dine. Derfor må vi ha noen rammer å jobbe innenfor, så vi kan anbefale deg mest mulig for budsjettet.

Skalerbar avfallssortering

Én løsning til alle sorteringsbehovene deres. Nå og i framtiden

 

Kravene til avfallssortering endrer seg ofte, og det gjør kanskje behovene deres også. Kanskje har dere behov for å sortere i flere beholdere i noen lokaler? Med Bica er du garantert én fleksibel løsning, som du alltid kan skalere opp eller ned.

Avfallssystemet er bygget opp av moduler, og det er enkelt å koble til eller fjerne beholdere fra løsningen. Så du trenger ikke bekymre deg for om du må sortere flere typer avfall i framtiden. Det løser vi.

From waste to resources

Bygningen er innrettet med mange fellesarealer i flere etasjer, noe som krever fleksible løsninger som passer naturlig inn i miljøet.

Richard, Avdelingsleder (Bygningstjenesten), Mercantec

Bedrifter og institusjoner vi har hjulpet med avfallssortering

Hvorfor Bica?

5 grunner til at velge Bica

hand-expand

Frontdører med soft close

Frontdørene gir deg som bytter posene en ergonomisk korrekt arbeidsstilling. Den monterte dørdemperen gjør at dørene lukkes sakte og rolig i en jevn bevegelse, så ingen fingre kommer i klem.

Modulbaserte avfallssystemer

Bica er modulbasert, så du kan få en avfallssorteringsløsning med det antallet beholdere du trenger. Hvis behovet endrer seg, kan du tilpasse løsningen og koble til flere beholdere med det smarte magnetsystemet vårt.

cog

Justerbare føtter og skjulte hjul

Bica er utviklet med skjulte føtter og hjul, som ikke kommer i kontakt med avfallet og samtidig gir et stilrent utrykk. Du kan enkelt justere føttene til riktig høyde, og hjulene gjør systemet flyttbart for enkel rengjøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For å sikre at posene ikke sklir av, har Bica utviklet med solide poseholdere som er enkle å håndtere. Det sparer deg for tid og krefter når du tømmer posene.

cleaning-spray

Laget i pulverlakkert stål

Bica er designet i pulverlakkert stål som er et svært slitesterkt materiale, som sikrer at løsningene har lang levetid. Det er også et materiale det er enkelt å rengjøre, og som krever minimalt med vedlikehold.

Solide avfallsbeholdere til daglig bruk

Bica er laget av solid stål med høy hygiene og minimalt vedlikehold.

Vanlige spørsmål og svar

Det er det flere grunner til. Sortering fører til at mindre avfall går til forbrenning. Avfallssorteringen bidrar også til å gjenvinne mange flere materialer, og reduserer dermed CO2-utslippet ved å minste behovet for å produsere nye materialer.

Det er flere måter å redusere avfall på. Vi kan for eksempel gjenbruke papir til å fylle pappesker ved forsendelser, kjøpe gjenbrukbare kaffekopper istedenfor éngangskopper, kjøpe flere brukte ting istedenfor nye, velge produkter med mindre emballasje og kompostere matavfall istedenfor å kaste det i avfallsbeholderen.

Det organiske avfallet resirkuleres for å utvinne biogass, som brukes til miljøvennlig strøm, varme eller drivstoff.

Vil du finne ut mer?

Spør våre spesialiserer i avfallssortering for bedrifter.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

From waste to resources

Velg en bransjeløsning og få avfallssortering som møter det spesifikke behovet til brukerne dine

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.