Kontor og administrasjon

Du har andre ting enn kildesortering på gjøremålslisten din. Så vi har gjort det enkelt for deg

Overlat avfallssorteringen til spesialistene. Og få tid til andre gode klimatiltak

Du kan ikke være spesialist på alt. Derfor er vi som er eksperter på avfallssortering klare til å hjelpe deg. Med mer enn ti års erfaring innen avfallssorteringsløsninger, har vi sannsynligvis møtt eller løst utfordringene dine tidligere.

Kildesortering i kontormiljø

Få den riktige avfallssorteringsløsningen, som passer til budsjettet og innretningen

Hvilken avfallssorteringssystem som er mest effektiv for dere, avhenger av innretningen og atferden på kontoret deres. Vi anbefaler ikke en løsning før vi vet svarene på de viktigste spørsmålene.

multiple-users-1

Hvor mange medarbeidere er det på arbeidsplassen?

Det er viktig for oss å vite hvor mange medarbeidere dere er – og om medarbeiderne kommer daglig eller jobber mye fra andre steder. Det betyr noe i forhold til hvor mange avfallsbeholdere vi anbefaler dere

Hvordan er atferden til medarbeiderne?

For å anbefale den mest effektive plasseringen av avfallsbeholdere, må vi vite hvor og hvordan medarbeiderne ferdes fysisk på arbeidsplassen. Sitter de for eksempel mest på plassen sin, eller flytter de seg ofte?

Hvordan er arbeidsplassen innrettet?

Det er viktig for oss å vite hvordan arbeidsplassen de innrettet. Har bedriften åpne kontormiljøer, er det flere små tekjøkken, og er det knutepunkter der medarbeiderne ferdes ofte?

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften av løsningen?

Den viktigste oppgaven vår er å anbefale en løsning som sparer deg for tid og ressurser. Derfor er det viktig å vite hvem som tømmer avfallsbeholderne og hvem som tar seg av rengjøringen? Og hvordan håndterer du avfallssortering i dag?

Hva er budsjettet for avfallssortering?

Det er viktig for oss å tilby en løsning som møter budsjettkravene dine. Derfor må vi ha noen rammer å jobbe innenfor, så vi kan anbefale deg mest mulig for budsjettet.

Skalerbar avfallssortering

Én løsning til alle sorteringsbehovene deres. Nå og i framtiden

 

Kravene til avfallssortering endrer seg ofte, og det gjør kanskje behovene til arbeidsplassen din også. Kanskje dere får flere møterom, eller færre individuelle kontorer? Med Bica er du garantert én fleksibel løsning, som du alltid kan skalere opp eller ned.

Avfallssystemet er bygget opp av moduler, og det er enkelt å koble til eller fjerne beholdere fra løsningen. Så du trenger ikke bekymre deg for om du må sortere flere typer avfall i framtiden. Det løser vi.

Bedrifter og institusjoner vi har hjulpet med avfallssortering

Hvorfor Bica?

5 grunner til at velge Bica

hand-expand

Frontdører med soft close

Frontdørene gir deg som bytter posene en ergonomisk korrekt arbeidsstilling. Den monterte dørdemperen gjør at dørene lukkes sakte og rolig i en jevn bevegelse, så ingen fingre kommer i klem.

Modulbaserte avfallssystemer

Bica er modulbasert, så du kan få en avfallssorteringsløsning med det antallet beholdere du trenger. Hvis behovet endrer seg, kan du tilpasse løsningen og koble til flere beholdere med det smarte magnetsystemet vårt.

cog

Justerbare føtter og skjulte hjul

Bica er utviklet med skjulte føtter og hjul, som ikke kommer i kontakt med avfallet og samtidig gir et stilrent utrykk. Du kan enkelt justere føttene til riktig høyde, og hjulene gjør systemet flyttbart for enkel rengjøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For å sikre at posene ikke sklir av, har Bica utviklet med solide poseholdere som er enkle å håndtere. Det sparer deg for tid og krefter når du tømmer posene.

cleaning-spray

Laget i pulverlakkert stål

Bica er designet i pulverlakkert stål som er et svært slitesterkt materiale, som sikrer at løsningene har lang levetid. Det er også et materiale det er enkelt å rengjøre, og som krever minimalt med vedlikehold.

Populære avfallsbeholdere for effektiv avfallssortering

Produktene er enkle å kombinere for å lage ett avfallssystem.

Vanlige spørsmål og svar

Det er det flere grunner til. Sortering fører til at mindre avfall går til forbrenning. Avfallssorteringen bidrar også til å gjenvinne mange flere materialer, og reduserer dermed CO2-utslippet ved å minste behovet for å produsere nye materialer. 

Det er flere måter å redusere avfall på. Vi kan for eksempel gjenbruke papir til å fylle pappesker ved forsendelser, kjøpe gjenbrukbare kaffekopper istedenfor éngangskopper, kjøpe flere brukte ting istedenfor nye, velge produkter med mindre emballasje og kompostere matavfall istedenfor å kaste det i avfallsbeholderen.

Det organiske avfallet resirkuleres for å utvinne biogass, som brukes til miljøvennlig strøm, varme eller drivstoff.

Vil du finne ut mer?

Spør våre spesialiserer i avfallssortering for bedrifter.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

From waste to resources

Velg en bransjeløsning og få avfallssortering som møter det spesifikke behovet til brukerne dine

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.