Carbi blir til Bica

Det er en stor avgjørelse å endre bedriftens navn. Vi har alltid være kjent under navnet Carbi, og nå skal vi, forhandlerne våre, kunder og samarbeidspartnere venne seg til å kalle oss Bica.

Bica var ikke et navn vi brukte lang tid på å bestemme oss for. Produktene våre har alltid blitt kalt Bica. Det var derfor nærliggende av vi framover skal hete Bica, uansett hvor du møter oss.

Kildesortering placeret i en kantine på en arbejdsplads

Samme høye kvalitet og design

De siste årene har vi opplevd stor interesse og etterspørsel etter avfallssorteringsløsningene våre, og vi har hatt behov for å skape en enhetlig identitet rundt bedriften og merkevaren vår.

Den store etterspørselen opplever vi blant annet som en følge om krav fra myndighetene om avfallssortering i både private og offentlige bedrifter. I tillegg skyldes den store interessen at Bicas avfallssystemer er laget som fleksible moduler, som kan kobles sammen etter behov. Samtidig er de utviklet i en stilren design, som passer inn i innrettingen.

Selv om vi bytter navn, leverer vi fortsatt den samme gode kvaliteten og servicen. 

Slik ble Bica til

En ordentlig oppfinner løser et problem for en bestemt gruppe mennesker. Carsten Jansen fra Herning er en slik oppfinner. I 2008 startet han bedriften Carbi, og i 2014 utviklet han Bica-serien for å møte behovet fra den økende etterspørselen etter å sortere avfall i flere beholdere. Gjennom årene har sortimentet utviklet seg til å inkludere mange modeller, med flere ulike funksjoner. Men en ting er sikkert. Utgangspunktet er det samme: Avfallssortering skal være enkelt og passe designmessig inn i innrettingen.

Hvorfor Bica?

Velg Bica av flere grunner

Samlet løsning – én leverandør

Vi kan levere alt til en samlet avfallssorteringsløsning. Direkte levering av fleksible avfallssystemer, piktogrammer, stoff- og plastposer, tilbehør og reservedeler.  

Gratis rådgivning og konsulentbesøk

Er du usikker på antall avfallsbeholdere og plasseringen av dem? Kontakt oss for gratis rådgivning. Vi kommer gjerne på besøk for å kartlegge deres behov. 

Lagerført i Danmark

Vi har et stort utvalg av Bica avfallsbeholdere på lager i Herning. For bestillingsvarer er leveringstiden ca. 4–5 uker.

Dansk design og funksjonalitet

I løpet av de siste årene har vi designet og utviklet avfallssorteringsløsninger, og vi vet hva som fungerer og etterspørres. Produktene våre er utviklet i tett samarbeid med arkitekter, servicepersonell og ikke minst brukerne.   

Mulighet for spesialdesign

Hvis du har et konkret ønske om en totalløsning for avfallssortering, hjelper vi deg også med det. Kanskje du har et spesifikt ønske om innkastet, eller en unik farge eller logo på avfallsbeholderen. Det kan vi også hjelpe deg med.

Ansvarlighet

Vi har en klar ambisjon om å støtte bærekraftig utvikling i alt vi gjør. Vi har kontinuerlig ulike tiltak på gang, som skal bidra til å redusere klimaavtrykket vårt.

Vil du høre om løsninger som gjør avfallssortering enklere?

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr alltid gratis rådgivning i forhold til valg av avfallsløsning som matcher ditt behov og budsjett.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet innen 1-2 ukedager.

Vi samarbeider tett med en rekke forhandlere over hele Europa. Forhandlerne tilbyr blant annet konsulentbesøk og salg via nettbutikk og fysiske butikker.